דירת גן בירושלים

הם שקלו לעבור דירה...
כי הם צריכים עוד חדר, מטבח גדול, מרחב, מקום לאירוח, בית מעוצב, צעיר, נעים ומואר ועוד ועוד...
לאחר התלבטויות, הסתובבויות ושיקולים אחרים ולאחר שהבטחתי לתת מענה לכל הצרכים, הוחלט - משפצים!

 

אז מה עשינו?

  • ראשית ולפני הכל – הכניסה לבית הועתקה ממקומה, כדי לאפשר מרחב ומטבח גדול. מיקומה החדש יצר מבואה פרטית לבית.

  • לא רק שהוספנו חדר, תכנון החלוקה מחדש השאיר מקום לחדר משחקים לילדים, קרוב למטבח ולאזור הציבורי.

  • יצרנו סוויטת הורים גדולה ומפנקת

  • תכננו ועיצבנו את חדרי הרחצה

  • הפרוזדור המוביל לחדרים היה צר וארוך במיוחד. גרענו ממנו חלק ויצרנו ממנו מבואה לסוויטת ההורים. באמצעו תאורה מעניינת וצביעת אחד הקירות באפקט קטיפה, יצרנו אשליית רוחב ועניין.

  • נתנו מענה עיצובי לצרכים שעלו בשטח. ראו למשל את האי והשולחן במטבח.

  • השילוב בין החומרים והצבעים שבחרנו יצר חלל מעוצב, מעניין והרמוני.



צילום: סטודיו רותם - מאור מויאל